Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (3.73 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni, ca Miron Mitrea este un om politic cu experienta, insa conducerea PSD nu a discutat despre o posibila candidatura a acestuia la Primaria Capitalei, iar o decizie pe tema candidatului PSD pentru Bucuresti va fi luata de Comitetul Executiv.
Dupa cum a lasat sa se inteleaga inca de luni Emil Boc, marti la pranz, in Parcul Titan, PD-L l-a anuntat oficial pe secretarul sau general, Vasie Blaga, drept candidat la Primaria Municipului Bucuresti.
In privinta primariilor, Radu Mazare deschide lista pentru municipiul Constanta, Nicolae Crivineanu - pentru Primaria Murfatlar, Gelu Iordache - Primaria Baneasa, Mircea Mariana - Primaria Cernavoda, Ovidiu Brailoiu - Eforie, Nicolae Matei - Navodari, Ion Nicolin - Negru Voda, Vasile Pavel - Ovidiu, Andrei Razvan Alberto - Techirghiol, Emilia Burcea - Adamclisi, Cristian Carjaliu - Agigea, Marian Gascan - Albesti, etc.
Sorin Oprescu a spus ca isi da demisia din PSD pentru ca va candida ca independent la Primaria Capitalei si nu ar vrea sa existe niciun fel de problema sau neintelegere in legatura cu acest lucru.Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat, marti, ca incepe strangerea de semnaturi in vederea candidaturii sale ca independent la Primaria Capitalei.
Biroul Electoral Municipal (BEM) a acceptat 17 candidaturi la Primaria Capitalei, intre care niciuna nu apartine vreunui independent, din cele 27 depuse.
Presedintele PD-L Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, reuseste un tur de forta impresionant, participand la aproape toate lansarile colegilor sai de partid, luandu-si astfel in serios si functia de sef al democrat-liberalilor constanteni, nu numai de candidat la Primaria Constanta.
Lansarea candidatului PDL pentru Primaria Valul lui Traian, actualul edil al comunei, Florin Mitroi, are loc pe data de 17 mai, pentru a face legatura cu ziua de 14 mai - Ziua Familiei, tocmai pentru ca familia este, din punctul acestuia de vedere, un lucru sfant.
Candidatul PD-L la Primaria Constantei le-a prezentat apoi oamenilor adunati sa-i asculte proiectul sau referitor la construirea de "locuinte adevarate, nu fantasmagorice ca cele din momelile electorale ale lui Mazare".
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a somat vineri OTV pentru ca in emisiunea "Dan Diaconescu Direct" s-a difuzat un material electoral de sustinere a lui Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Capitalei, care aduce acuzatii de ordin penal si moral celorlati candidati la Primarie.
Scriitorul si publicistul Mircea Dinescu si-a anuntat public, sambata seara, la Targu-Mures, sustinerea pentru candidatul UDMR la Primaria municipiului, actualul ministru al Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL, i-a indemnat luni seara pe bucurestenii prezenti in Piata Revolutiei, la spectacolul in care a fost lansat sloganul candidatului liberal la Primaria Capitalei, sa-i acorde increderea lui Ludovic Orban, asigurandu-i ca nu vor fi dezamagiti.
PNTCD va face o campanie demna, in care cere Dreptate si sunt convins ca atacurile prezidentiale vor avea ca unica finalitate scaderea si mai drastica in sondaje a celui care le lanseaza", afirma Milut, intr-un comunicat, referindu-se la faptul ca "PNTCD si candidatul sau la Primaria Capitalei au devenit tintele atacurilor politice ale lui Traian Basescu".
PSD il va sustine pe Sorin Oprescu la alegerile pentru Primaria generala a Capitalei daca acesta va ajunge in turul al doilea impotriva unui reprezentant al PNL sau al PDL, a anuntat, miercuri, la Brasov, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu,.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... Este jignitor ceea ce se intampla cu viitorul orasului nostru", a afirmat Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia.
A doua mare realizare a comis-o pe un post central de televiziune, cand, intr-o confruntare electorala cu principalii contracandidati la Primaria Constanta, avocatul Dancu s-a apucat sa faca, pur si simplu, reclama mascata unei companii israeliene, fapt sanctionat corespunzator de liberalul Bogdan Olteanu, care l-a desfiintat pe impostor cu aceasta ocazie.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului. ... Manifestarea organizata de Primaria Constanta nu a fost lipsita de incidente:
Onaca l-a criticat din nou, in termeni duri, pe primarul Radu Mazare, explicandu-le constantenilor de ce produsele din piete sunt atat de scumpe, in conditiile in care primaria s-a aliat cu speculantii.
Sa presupunem ca luati primaria, iar Tudorel Calapod ajunge consilier.
In ceea ce priveste Primaria Capitalei, independentul Sorin Oprescu conduce cu 30,12%. ... Social-democratul Neculai Ontanu s-a detasat in cursa pentru Primaria sectorului 2, obtinand un nou mandat, iar democrat-liberalul Liviu Negoita a castigat deja Primaria sectorului 3.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, care a anuntat ca nu va vota cu Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Capitalei, este mai "original".
google-analytics.com